Kom in de Tuin


Een ochtend speciaal  voor jezelf, om samen met andere vrouwen of individueel, je hoofd leeg te maken en lekker met je handen te wroeten in de aarde.

Alles wat groeit en bloeit in de natuur kan als een spiegel dienen  voor je eigen levenssituatie en ontwikkeling. Ook de beleving van de verschillende seizoenen speelt hierin een grote rol.

Ik nodig je uit in de Verborgen Tuin, om alleen of met elkaar te werken en te delen, te sparren of tot rust te komen. Dat doen we midden in de natuur, met behulp van allerlei tuinwerkzaamheden. Ik draag gerichte opdrachten en oefeningen aan om je te focussen op het hier en nu, om op die manier dichter bij jezelf te komen. Dit alles in een veilige bedding waarin je kan leren van- en delen met elkaar. Met als doel om jezelf te hervinden en de rode draad weer op te kunnen pakken.

Ervaring is niet nodig. Je doet waar je op dat moment behoefte aan hebt en voor open staat. Ik begeleid jou daarin.

Deze bijeenkomsten vinden plaats op ma-wo-of vr. van 9.30-12.30, voor max. 5 vrouwen per keer. Het is belangrijk dat je in alle seizoenen min. 4 keer deel kan nemen, voor een diepere verbinding met de aarde, de groei en ontwikkeling van de gewassen en de invloed van de verschillende jaargetijden op jezelf en de natuur. Een deelnamekaart van 4 bijeenkomsten van 9.30-12.30 kost €100, (incl. thee en lekkers).

Voel je welkom om vrijblijvend een ochtend mee te draaien en kennis met ons/ mij te maken.

Voor opgave en meer informatie neem contact op met mij.


(Uiteraard garandeer ik dat ons samenzijn corona-veilig kan plaatsvinden, met voldoende afstand en hygiënische maatregelen).


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin