Individuele coaching


Voor individuele wandelcoaching is iedereen welkom, zowel mannen als vrouwen

Als je op een kruispunt in je leven staat; Als je vastgelopen bent in je werk en behoefte hebt aan verandering, of als je meer inzicht wilt krijgen in je talenten en je passie wilt volgen.

Ik neem je mee het bos of de velden in, om al wandelend dichter bij jezelf te komen. Dat kan in stilte, d.m.v. wandelmeditatie of al luisterend en pratend om dieper in te gaan op jouw persoonlijke hulpvraag. Door de verbinding met de natuur kom je tot rust en krijg je de ruimte om beter te begrijpen waar jijzelf behoefte aan hebt. Ik gebruik daarbij elementen uit de natuur die als metafoor kunnen dienen en ik bied oefeningen aan om je tot inzicht te laten komen over wat er leeft in jezelf en hoe je veranderingen tot stand kan brengen.

(Wat betreft locatie zijn er verschillende mogelijkheden; Gorssel, Zutphen of in een straal van 20 km. daaromheen). (Uiteraard zorg ik voor een corona-veilige ontmoeting.)

Na een gratis kennismakingsgesprek zijn er 4 sessies van ongeveer anderhalf uur, voor €65,- per keer.

Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsafspraak en meer informatie.


Ik reik je middelen aan waardoor je in verbinding komt met de natuur. Daardoor kom je weer dichter bij jezelf en je innerlijke drijfveren.

 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin